PA.NL Magazine

Home / Cadeau / PA.NL Magazine

PA.NL magazine is een prachtig glossy magazine van BusinessBookers. Het PA.NL magazine biedt een mooie combinatie van zakelijke informatie voor de secretaresse zoals interviews en interessante en informatieve  redactie. Maar ook nieuwtjes en tips voor de vrouw in haar vrije tijd.

Er wordt aandacht besteed aan het organiseren van zakelijke bijeenkomsten buiten de deur, als vergaderingen en congressen, maar ook personeelsfeesten. Daarnaast vindt men er de leukste relatiegeschenken en ook beauty & wellness, romantiek en de leukste vrijetijds bestedingen.

Het magazine wordt verspreid onder de doelgroep van Directiesecretaresses, Personal Assistents, Directie(secretaresses), Secretaresses, Managementassistenten, Officemanagers, Afdelingssecretaresses en andere managementondersteuners.

Wil jij het PA.NL magazine ontvangen? Vraag dan eerst een PaCard aan op PaCard.nl. De PaCard kost € 29,- per jaar en bespaart je vele duizenden euro’s!  Klik hier en bestel de PACARD nu!

Related Posts