Relaxbon.nl – Hét geschenk voor de Secretaresse

Home / Cadeau / Relaxbon.nl – Hét geschenk voor de Secretaresse

Met de Relaxbon van Beauty.nl geef je een cadeau voor optimale ontspanning aan bijvoorbeeld je secretaresse, vriend(in), familielid of collega. Wil je iemand eens lekker in het zonnetje zetten dan kan dat met de Relaxbon.

Fijn om te krijgen, leuk en origineel om te geven
Met deze bon krijgt de bezitter korting op een heerlijk beautyarrangement naar keuze, al dan niet met overnachting. Via Relaxbon.nl worden tal van arrangementen aangeboden die met de bon geboekt kunnen worden. Je hebt de keuze uit vier thema’s: een beautydag, beautyweekend, thermen of alleen een sauna bezoek. Gegarandeerd voor ieder wat wils en daarom ook een succesvol cadeau om te geven.

Duidelijk, snel en veilig bestellen op Relaxbon.nl
De Relaxbon is al te bestellen vanaf € 35. De waarde bepaal je zelf. Het tegoed is maar liefst twee jaar geldig en wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van het gekozen arrangement. Binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling wordt je bestelling per post verstuurd.

Bestellen of meer informatie? Relaxbon.nl!

Related Posts