Ingrid van Gijs is de PA van het jaar 2012

Home / Featured Articles / Ingrid van Gijs is de PA van het jaar 2012

 Uit de vele interessante, leuke en pakkende motivaties die we ontvangen hebben sprak  de bijzondere nominatie van Erwin Tichem, de baas van Ingrid ons het meest aan.
Erwin eindigde zijn prachtige betoog met:”Hopelijk begrijpt u uit dit verhaal dat Ingrid  absoluut de ultieme Personal Assistant is en niets minder dan dat!”

Reden genoeg voor PA.nl om een totaal verbouwereerde Ingrid in Gouda te verrassen met de titel:’Pa  van het jaar’ en alle daarbij behorende eer en fantastische prijzen!

Zo heeft ze van Globe BusinessTravel een ticket ontvangen voor een werelwijde bestemming naar keuze. Daarnaast mag ze gaan ballonvaren, een training naar keuze volgen, een weekend naar zee, heerlijk dineren, naar Slagharen en uitgebreid genieten van wellness. Ook heeft ze vandaag een PaCard, bloemen, champagne, fruit, kookboek, secretaresseboek, strandtas, een jaarabonnement, een persoonlijk tegeltje en een taart ontvangen, die ze uiteraard wel met haar collega’s moet delen.

Wij feliciteren Ingrid van harte met de titel PA van het jaar en willen alle sponsoren uiteraard bedanken voor alle cadeaus. Voor meer informatie kijk je op:

http://pavanhetjaar.nl/

http://secretaresseweek.nl/

https://www.secretaressedag.nl/

http://www.pa.nl/

http://www.directiesecretaresse.nl/

http://www.businessbookers.nl/

 


Related Posts