Secretaressedag cadeau de Pluim

Home / Cadeau / Secretaressedag cadeau de Pluim

Ariane-actie1-638x3301

Donderdag 17 april, Secretaressedag, mag dit jaar niet vergeten worden. Dat is namelijk het moment om alle secretaresses, office managers en personal assistants in het zonnetje te zetten! Een blijk van waardering voor iemand waar je altijd op kunt rekenen. Nu met een speciale Secretaressedag actie.

Ontspanning als beloning voor inspanning

Jouw steun en toeverlaat staat een heel jaar klaar voor de organisatie en collega’s. Na al deze inspanning kun je hem of haar belonen met wat ontspanning. De Pluim is namelijk een cadeaubon met honderden belevenissen en cadeaus. Zo kan jouw secretaresse kiezen uit verschillende ontspannende arrangementen als een saunabezoek, een heerlijk etentje, een lekkere massage of één van de vele andere belevenissen.

Secretaressedag actie

Dit jaar heeft Pluimen in samenwerking met het luxe cosmeticamerk Ariane Inden een speciale Secretaressedag-actie. Bestel nu je Pluim(en) voor Secretaressedag en ontvang als extraatje een tegoedbon voor een heerlijke Ariane Inden gezichtsbehandeling*. Zo kan jouw secretaresse dubbel gaan genieten!

* Bekijk onze Secretaressedag-actie.

Related Posts