SecretaresseWeek 2014 – 14 t/m 18 april, met 83 fantastische prijzen!

Home / Featured Articles / SecretaresseWeek 2014 – 14 t/m 18 april, met 83 fantastische prijzen!

Secretaresseweek

Naast Secretaressedag, hebben wij ook Secretaresseweek! Tijdens de 3e week van april maken wij 83 secretaresses blij met fantastische prijzen. Sommige mensen vinden een secretaresseweek misschien niet nodig, maar wij weten dat een secretaresse ontzettend belangrijk is en daarom willen wij de secretaresses in het zonnetje zetten!

Dit jaar gaan wij onze secretaresses blij maken met een aantal cadeaucheques van Hotel Zuiderduin, Golden Tulip Arnhem-Doorwerth en Huis ten Wolde. Maar ook geven wij actieve arrangementen cadeau, namelijk een lopen op het water arrangementen van ‘t Binnenhof en een e-scooterpuzzeltocht van Polysport. Naast cheques en arrangementen geven we ook 50x het boek ‘De baas de baas’ van Ria Harmelink weg, van uitgeverij Haystack. Hippe Fruitmand geeft geeft deze week 5x een gezonde ‘Hippe Fruitmand’ cadeau en de Bloemenzaak levert 7 schitterende bossen bloemen. Huis ten Wolde verzorgt ook een heerlijke en rustgevende Wellness met High Tea weg om even helemaal tot rust te komen. Om af te sluiten geeft ‘t Binnenhof een luxe lunch, een a la carte 3-gangenkeuze menu, een high tea cadeau en een bbq arrangement in Giethoorn inclusief een mooie rondvaart. Op Secretaresseweek.nl kunt u alle prijzen nog eens rustig bekijken.

Ben je lid van onze LinkedIn groep Directiesecretaresse.nl of PA.nl, de bijbehorende Facebookpagina’s of onze PA.nl community? Of ben je in het bezit van een geldige PaCard?
Ben je nog geen lid of heb je geen PaCard meld je dan alsnog aan want dan maak jij ook kans op een van die prachtige prijzen.

Op Secretaresseweek.nl staat alle informatie en vanaf maandag 14 april kun je daar ook dagelijks de namen van de dag winnaars vinden. Staat jou naam daar bij stuur dan even een mail met je adresgegevens naar redactie@pa.nl zodat mochten we die gegevens niet hebben we de prijs naar je toe kunnen sturen!

 

Related Posts